Σακίδιο Επιβίωσης : Το ιδανικό βάρος

Ένα σακίδιο επιβίωσης είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όσους ασχολούνται με εξορμήσεις στη φύση, ειδικά σε δύσκολα καιρικά φαινόμενα και συνθήκες. Ωστόσο, το βάρος του σακιδίου είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή του σακιδίου επιβίωσης και των αντικειμένων που θα περιλαμβάνονται σε αυτό.
Το ιδανικό βάρος ενός σακιδίου επιβίωσης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η διάρκεια του ταξιδιού, οι καιρικές συνθήκες και η δυσκολία της διαδρομής. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές, το ιδανικό βάρος ενός σακιδίου επιβίωσης δεν πρέπει να υπερβαίνει το 20% του συνολικού βάρους του ατόμου που το φέρνει.
Για παράδειγμα, αν κάποιος ζυγίζει 80 κιλά, το ιδανικό βάρος του σακιδίου επιβίωσης δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16 κιλά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γεμίζουμε το σακίδιο με οτιδήποτε μπορούμε να βάλουμε μέσα. Πρέπει να επιλέγουμε με προσοχή τα Αντίκ είμενα που θα περιλαμβάνονται στο σακίδιο, ώστε να είναι λειτουργικά και ελαφριά ταυτόχρονα. Συνήθως, ένα ιδανικό σακίδιο επιβίωσης θα πρέπει να περιλαμβάνει τα απαραίτητα είδη για να καλύψουν τις βασικές ανάγκες ενός ατόμου για διάστημα 72 ωρών. 
Είναι επίσης σημαντικό να έχουμε υπόψη μας ότι το ιδανικό βάρος ενός σακιδίου επιβίωσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες και την εμπειρία κάθε ατόμου. Για παράδειγμα, ένας έμπειρος μπορεί να χρειάζεται λιγότερα αντικείμενα στο σακίδιο του, ενώ ένας αρχάριος μπορεί να χρειάζ ται περισσότερα αντικείμενα για να αισθανθεί ασφαλής.
Όταν προσπαθείτε να καθορίσετε το ιδανικό βάρος ενός σακιδίου επιβίωσης, πρέπει να λάβετε υπόψη σας και το σωματότυπό σας. Για παράδειγμα, ένα πρόσωπο με μικρό σωματικό βάρος μπορεί να δυσκολεύεται να μεταφέρει ένα σακίδιο μεγάλου βάρους, ενώ ένα πιο σωματικά δυνατό άτομο μπορεί να το κάνει χωρίς πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές, το ιδανικό βάρος ενός σακιδίου επιβίωσης πρέπει να είναι ανάλογο με την ικανότητά σας να το μεταφέρετε σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
www.TrueTactical.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια