THEON SENSORS : Κορυφαία Ελληνική εταιρεία Στρατιωτικού εξοπλισμού [Βίντεο & Εικόνες]

Η THEON SENSORS κερδίζει τον μεγαλύτερο δημόσιο διαγωνισμό για Night Vision που έχει ποτέ διεξαχθεί στην Ευρώπη
Με εγκαταστάσεις παραγωγής και έδρα στην Αθήνα, καθώς και γραφεία σε Κύπρο, Kempen, Arlington, Άμπου Ντάμπι, Ντουμπάι, Ριάντ και Σιγκαπούρη και με περισσότερα από 120.000 συστήματα σε υπηρεσία ή με σύμβαση σε περισσότερες από 58 χώρες σε όλο τον κόσμο, η THEON SENSORS * είναι σήμερα ένας από τους ηγέτες της αγοράς στα συστήματα νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης για στρατιωτικές εφαρμογές και εφαρμογές ασφαλείας.
Οι στρατιωτικές δυνάμεις, οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας και οι επαγγελματίες επιβολής του νόμου θα πρέπει να επωφεληθούν από όλους τους διαθέσιμους πόρους που προσφέρει η τεχνολογία. Η Theon Sensors παρέχει μια σειρά από διαφορετικά προϊόντα που εξασφαλίζουν λειτουργική επιτυχία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες πεδίου. 
Η ΤΗΕΟΝ SENSORS ενσωματώνει στην παραγωγική της διαδικασία το Ρομποτικό Σύστημα Συναρμολόγησης Φακών που προσφέρει αδιάλειπτη παραγωγή, απόλυτη ακρίβεια, σταθερότητα, αξιοπιστία, ευελιξία, μείωση του φόρτου εργασίας, ενεργειακή απόδοση, αυξάνοντας την παραγωγικότητα, αλλά και την ευελιξία και προοπτικές της παραγωγικής διαδικασίας.
Τα προϊόντα THEON SENSORS είναι αναγνωρισμένα και αποδεκτά ως κορυφαία night vision όργανα σε διεθνές επίπεδο, λόγω των υψηλών τεχνικών προδιαγραφών τους και της υψηλής ποιότητας κατασκευής τους.
Δοκιμασμένα στο πεδίο της μάχης (battle proven), μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς τελικούς χρήστες των χωρών 5Eyes (ΗΠΑ, Καναδάς, Αγγλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία) – των χωρών δηλαδή που έχουν προχωρήσει σε πολυμερή συμφωνία συνεργασίας σε θέματα ασφάλειας.
Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των συστημάτων θερμικής απεικόνισης της ΤΗΕΟΝ SENSORS επιτρέπουν τη δυνατότητα χρήσης τους σε πολλαπλές πλατφόρμες (όπως φορητές συσκευές, οχήματα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη) δημιουργώντας νέες οικογένειες προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τόσο τα προϊόντα νυχτερινής όρασης, όσο και τα νέα θερμικά συστήματα της ΤΗΕΟΝ SENSORS χρησιμοποιούνται από την πλειοψηφία των τελικών χρηστών του ΝΑΤΟ, παρέχοντας σύνθετες δυνατότητες διαλειτουργικότητας στο σύγχρονο απαιτητικό επιχειρησιακό περιβάλλον.
Όλα τα συστήματα της THEON SENSORS ελέγχονται αυστηρά πριν από την είσοδο στην αγορά, ακολουθώντας στρατιωτικές τυπικές διαδικασίες δοκιμών και τα υψηλότερα κριτήρια διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου. Η εταιρεία διατηρεί Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 28000:2007 για το Σχεδιασμό, Παραγωγή και Εμπορία Ηλεκτροοπτικών συστημάτων. 
Οι εγκαταστάσεις παραγωγής και το προσωπικό της εταιρείας διαθέτουν άδεια ασφαλείας του ΝΑΤΟ για έργα που σχετίζονται με την άμυνα.
Ο Θέων ο Αλεξανδρινός (335 έως 405 μ.Χ.) ήταν Έλληνας λόγιος και μαθηματικός. Το THEON SENSORS σημαίνει επίσης Θερμικοί και Ηλεκτρο-οπτικοί αισθητήρες νύχτας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια