ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η καλή φυσική κατάσταση βελτιώνει σημαντικά τη ζωή μας σήμερα, μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού και βελτιώνει τις πιθανότητές επιβίωσης από μια έκτακτη ανάγκη.
Για να Επιβιώσουμε σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση, θα χρειαστείτε ένα ελάχιστο επίπεδο δύναμης, τι θα γινόταν αν έπρεπε να μετακινήσουμε ένα μεγάλο εμπόδιο ή να πηδήξουμε πάνω από ένα εμπόδιο για να ξεφύγουμε από τον κίνδυνο ή εάν χρειαζόταν να τρέξουμε με τον εξοπλισμό και το σακίδιο μας στην πλάτη… 
Αυτές είναι πολύ πιθανές καταστάσεις στις οποίες εάν δεν ανταποκρινόμασταν κατά πάσα πιθανότητα θα ευθυνόταν η έλλειψη άσκησης και γυμναστικής.
Η εντατική εκπαίδευση με τον εξοπλισμό μας ( γνωστή και ως ξηρά προπόνηση ) Θα μας ωφελήσει στο να βρούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του, δεν έχει σχεδόν καμία αξία εάν έχουμε αγοράσει τον πιο ακριβό εξοπλισμό αλλά δεν τον έχουμε χρησιμοποιήσει - δοκιμάσει ποτέ, Το ίδιο συμβαίνει και με το σακίδιο μας πρέπει να το φορέσουμε στην πλάτη μας και να το αξιολογήσουμε εν ώρα δράσης, να ασχοληθούμε, να το δοκιμάσουμε σε ανηφόρες-κατηφόρες άσφαλτο ή χωματόδρομο να γίνει σωστή κατανομή του βάρους και των υλικών.
Για να γίνουν σωστά οι παραπάνω εργασίες και με την λιγότερη καταπόνηση θα χρειαστεί όπως προείπαμε μία ελάχιστη καλή φυσική κατάσταση το σώμα μας θα πρέπει να είναι σε ένα επίπεδο όπου θα μπορεί να ανταποκριθεί σε δύσκολες συνθήκες, αυτό για να συμβεί θα πρέπει να έχουμε συνηθίσει το περπάτημα και το έξτρα βάρος.
Το πιο δύσκολο είναι να ξεκινήσετε. Το κλειδί είναι να κάνετε αυτές τις μικρές αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες. Να θυμάστε ότι χρειάζονται περίπου 2-3 ​​εβδομάδες για να κάνετε κάτι με συνέπεια για να γίνει συνήθεια.
Η φυσική κατάσταση επηρεάζει και την ψυχική υγεία! Θα έχετε καλύτερη απόδοση στη δουλειά, θα αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας και θα φροντίζετε καλύτερα αυτούς που αγαπάτε.
www.TrueTactical.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια