ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Έπειτα από αρκετές ώρες έρευνας παρουσιάζουμε τα καλύτερα βιβλία επιβίωσης στην άγρια φύση αλλά και σε αστικό περιβάλλον, που είναι διαθέσιμα και μεταφρασμένα στα Ελληνικά και προσφέρουν στον αναγνώστη ποιοτικά γραμμένες συμβουλές και γνώσεις από ανθρώπους που έχουν τίς κατάλληλες ικανότητες και εμπειρίες.
Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΙΖΩΝ
Λεπτό προς λεπτό η περιπέτεια του μοναδικού επιζώντα στην πιο αιματηρή μάχη των Seals στα άγρια βουνά του Αφγανιστάν.
Μία ξάστερη νύχτα στα τέλη Ιουνίου του 2005, τέσσερις SEAL του Αμερικανικού Ναυτικού αναχώρησαν από την βάση τους στο βόρειο Αφγανιστάν με προορισμό την ορεινή μεθόριο με το Πακιστάν. Η αποστολή τους ήταν να συλλάβουν ή να σκοτώσουν έναν διαβόητο ηγέτη της Αλ Κάιντα που ήταν γνωστό ότι κρυβόταν σε ένα προπύργιο των Ταλιμπάν, περικυκλωμένος από μια μικρή αλλά βαριά οπλισμένη δύναμη. Λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, μόνο ένας από αυτούς τους SEAL του Ναυτικού ήταν ακόμη ζωντανός.
BUSHCRAFT 101
Ο απόλυτος οδηγός για τη διαβίωση στην ύπαιθρο! Γραμμένο από τον ειδικό στην επιβίωση Ντέιβ Κάντερμπερι, το Εγχειρίδιο του Bushcraft σάς προετοιμάζει για το επόμενο ταξίδι σας στην άγρια φύση, με συμβουλές σχετικά με το πώς θα εκμεταλλευτείτε καλύτερα τον χρόνο σας στην ύπαιθρο.
ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΟΔΗΓΌΣ ΜΑΧΑΙΡΟΓΝΩΣΙΑΣ: Για συλλεκτές και χρήστες
Πρόκειται για μία εξειδικευμένη έκδοση που αφορά συλλέκτες χειροποίητων μαχαιριών, χρήστες μαχαιριών (όπως για παράδειγμα κυνηγούς, ανθρώπους που ασχολούνται συστηματικά με δραστηριότητες υπαίθρου κλπ), ερασιτέχνες και επαγγελματίες κατασκευαστές χειροποίητων μαχαιριών, καθώς και όσους θα ήθελαν να εντρυφήσουν στον κόσμο των custom μαχαιριών.
100 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
Ο επιχειρησιακός οδηγός των U.S. Navy Seals για την αποφυγή διωκτών, την απόδραση και την επιβίωση σε οποιαδήποτε επικίνδυνη κατάσταση. Από τις πιο μακρινές τοποθεσίες μέχρι ακόμα και τη δική μας αυλή, ο κίνδυνος και η καταστροφή μπορούν να χτυπήσουν ανά πάσα στιγμή, και η επιβίωση εξαρτάται από το πόσο καλά είστε προετοιμασμένοι και πόσο γνωρίζετε τον εχθρό. 
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί το μοναδικό ελληνικό εγχειρίδιο επιβίωσης για την άγρια φύση της Πίνδου, απαραίτητο σε κάθε έναν που κινείται στα βουνά, τον ορειβάτη, δρομέα, σκιέρ, κυνηγό, ψαρά, στρατιωτικό, αστυνομικό, πυροσβέστη, διασώστη, φυσιολάτρη, συλλέκτη κ.α. που χρειάζεται αποσταγμένες και δοκιμασμένες γνώσεις και λύσεις στην επαφή του με την άγρια φύση της Ελλάδος.
ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ - Αμυντικές τεχνικές & τακτικές με επωμιζόμενα όπλα
Ο συγγραφέας Καραβαλάκης Ανδρέας εκπαιδευτής στις Ειδικές Δυνάμεις τίς Ελληνικής Αστυνομίας παρουσιάζει στο βιβλίο εξειδικευμένες και ειδικές πληροφορίες για όπλα όλων των ειδών και τύπων, γενικά χαρακτηριστικά, μεθόδους αποφυγής, ενέργειες σε κατάσταση πανικού, και φυσικά όπλοτεχνική και σωστή χρήση όπλων σε οποιοσδήποτε περιβάλλον όπως cqb, urban και πολλά άλλα...
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - Ο σύγχρονος Φορητός Οδηγός Επίβίωσης
Συμβαίνει σε χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο, και θα μπορούσε να συμβεί και σ' εσάς. Χάνεστε μέσα στο δάσος κατά την διάρκεια μιας πεζοπορίας, σας τελειώνει η βενζίνη μέσα στην έρημο, αποκλείεστε από το χιόνι, η βάρκα σας αναποδογυρίζει, ή κάποια άλλη καταστροφή σας αφήνει ολομόναχους δίχως τροφή, νερό, καταφύγιο, ή κάποιο άλλο μέσο επιβίωσης ή διαφυγής. Τι θα κάνετε; Παίρνετε αυτό το βιβλίο, το διαβάζετε, και το έχετε μαζί σας κάθε στιγμή.
Μέσα στις σελίδες του θα βρείτε βασικές, εικονογραφημένες στρατηγικές για:
Καταφύγιο και Νερό, Τροφή και Φωτιά, Εργαλεία και Φάρμακα, Προσανατολισμό και Σήματα, Ψυχολογία Επιβίωσης , Και για το πώς να βγείτε ζωντανοί!
ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ
Σε μια περίοδο ανασφάλειας και φόβου, κατά την οποία τα κρούσματα διαρρήξεων αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, η προστασία της κατοικίας, και της οικογενειακής εστίας από κάθε εξωτερική απειλή είναι ένα από τα πρώτα μελήματα του οικογενειάρχη αλλά και του κάθε ανθρώπου που ζει μόνος του, ειδικά αν πρόκειται για μια μοναχική γυναίκα ή ένα ηλικιωμένο άτομο.
ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ
Το βιβλίο αυτό συμπυκνώνει την ύλη που διδάσκεται στις πρώτες βαθμίδες της ορειβατικής εκπαίδευσης. Οι βασικές γνώσεις για την Ορειβασία αναπτύσσονται περιεκτικά σε δέκα κεφάλαια όπου αναλύονται αντικείμενα όπως το ορεινό περιβάλλον και η προστασία του, ο ειδικός ορειβατικός εξοπλισμός, ο προσανατολισμός, η μετεωρολογία, η ορεινή πεζοπορία, η αναρρίχηση βράχου, η χειμερινή αναρρίχηση, οι κίνδυνοι στο βουνό.
ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΓΡΙΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑ
Βοτανική περιγραφή και φωτογραφικό υλικό για 125 φαρμακευτικά και λαχανευόμενα είδη. 2. Πλήρης αναφορά στις φαρμακευτικές ιδιότητες και στη θεραπευτική δράση των βοτάνων, καθώς και στις διατροφικές ιδιότητες των λαχανευομένων ειδών. 3. Κοινά ονόματα και περιοχές...
SAS: Εγχειρίδιο επιβίωσης
Οι SAS ενεργούν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, συχνά σε απομακρυσμένες και εχθρικές περιοχές όπου η φύση παρουσιάζει τόσους κινδύνους όπως οποιοσδήποτε εχθρός. Οι άνδρες των SAS, για να επιβιώσουν και να φέρουν σε πέρας τις αποστολές τους, εκπαιδεύονται έντονα στην τέχνη της επιβίωσης. Το βιβλίο αυτό βασίζεται στην εκπαίδευση και τις τεχνικές των SAS και υποστηρίζεται από ειδικές φωτογραφίες και εικονογραφήσεις.
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
Οδηγός Επιβίωσης παρουσιάζει με κατατοπιστική εικονογράφηση τις πιο ουσιαστικές ικανότητες που θα χρειαστείτε για να επιβιώσετε σε ένα αφιλόξενο φυσικό περιβάλλον. 
Διαβάστε για το πώς:
Να ανάβετε φωτιά με υλικά που θα βρείτε στη φύση, να βρίσκετε νερό σε οποιοδήποτε εξωτερικό περιβάλλον, να εξασφαλίζετε τροφή εντοπίζοντας βρώσιμα φυτά, στήνοντας παγίδες, ψαρεύοντας και κυνηγώντας, να φτιάχνετε καταφύγια, εργαλεία και σκοινιά, να επιβιώνετε σε περίπτωση φυσικής καταστροφής, να παράσχετε τις πρώτες βοήθειες με ασφάλεια.
BEAR GRYLLS ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ : Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης σε όλα τα περιβάλλοντα
Ξέρεις πώς να τα βγάζεις πέρα με την αφόρητη ζέστη και το δριμύ ψύχος; Μπορείς να βρεις φαγητό και νερό στην άγρια φύση; Θα μπορούσες να αποφύγεις τις θανατηφόρες ασθένειες και να παλέψεις με ανθρωποφάγα θηρία;
Άφησε τον Μπέαρ Γκρυλς να σου μάθει ό,τι χρειάζεται να ξέρεις, για να εξερευνήσεις όλα τα διαφορετικά περιβάλλοντα του πλανήτη Γη, στην ξηρά αλλά και στον αέρα, στις θάλασσες και κάτω από τα κύματα, στο "Bear Grylls Επιβίωση στη Φύση".

100 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ 2: ΟΔΗΓΌΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
Στο βιβλίο αυτό περιέχεται μια σειρά μέτρων που θα σας προετοιμάσουν για σενάρια καταστροφής, θα σας διδάξουν πώς να επιβιώσετε σε οποιοδήποτε περιβάλλον και θα σας βοηθήσουν να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε στιγμές κρίσης.
Ο συγγραφέας, ένας απόστρατος της επίλεκτης ομάδας SEAL του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, έχει βασιστεί στην εκπαίδευση, τις αποστολές και το πρωτόκολλο των ειδικών δυνάμεων για να δημιουργήσει τις δεξιότητες του βιβλίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια