ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΑΡΒΥΛΑ

Οι στρατιωτικές μπότες διαφέρουν πολύ ως προς το βάρος, τη δυνατότητα αναπνοής, τη στήριξη του αστραγάλου και την πρόσφυση. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να επιλέξετε τις μπότες σας σύμφωνα με τις δραστηριότητες που σκοπεύετε να κάνετε.
Αυτός ο τύπος υποδημάτων είναι επίσης ιδανικός για κυνηγούς, πεζοπόρους ή οποιονδήποτε που θέλει να κρατήσει τα πόδια του πλήρως προστατευμένα από ανώμαλα εδάφη.
Εάν θέλετε συμβουλές σχετικά με τους κρίσιμους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε m μπότες, εδώ είναι τα βασικά : 
  1. Υλικό : Καλής ποιότητας μπότες είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό δέρμα και υφασμάτινο επάνω μέρος που αναπνέει. Το γνήσιο δέρμα είναι ιδανικό αφού μπορεί να ξεπεράσει όλα τα συνθετικά υλικά και να προσφέρει επαρκή αντοχή στο νερό.
  2. Προστασία: Θέλετε την καλύτερη στήριξη στους αστραγάλους και την καμάρα σας για να κάνετε την ορθοστασία ή το περπάτημα πιο άνετη για πολλές ώρες. 
  3. Βάρος: Δεδομένου ότι θα φοράτε τις μπότες για πολλές ώρες, θέλετε να είναι όσο το δυνατόν πιο ελαφριές.
Παρακάτω ακολουθεί Λίστα με 10 κορυφαία Tactical υποδήματα συνοδευόμενη με λίγες πληροφορίες για το καθένα ξεχωριστά :

Rocky S2V Predator
Η μπότα Rocky® S2V Predator Military είναι μια υψηλής ποιότητας μπότα Coyote Brown που φοράει άνετα ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Αυτή η μπότα μπορεί να φορεθεί με όλες τις ισχύουσες παραλλαγές μοτίβων παραλλαγής λειτουργίας και είναι ενιαία συμβατή σε ρυθμίσεις που απαιτούν μπότα συμβατή με GSA/TAA. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό στο φλας, αδιάβροχο δέρμα και νάιλον CORDURA® 1.000 denier, αυτή η μπότα μάχης είναι επικαλυμμένη με PTFE για αντοχή στη φλόγα.
ΒΆΡΟΣ : 780 γραμμάρια.
Salomon Quest 4D
Το Quest 4D 3 GTX είναι το μποτάκι που προσφέρει την απόλυτη άνεση με τεχνολογίες που μειώνουν την κούραση κατά την διάρκεια της πεζοπορία σας.Αποτελεί μια αρκετά ελαφριά επιλογή που ενσωματώσει τεχνολογίες από running παπούτσια παρέχοντας άνεση και σταθερότητα. Επιπλέον διαθέτει ενισχυμένη γλώσσα με ειδικό υλικό στο επάνω μέρος, ώστε να αποτρέπεται η είσοδος απορριμάτων στο παπούτσι αλλά και προνομιακή επένδυση ανθεκτική στην τριβή, που επιτρέπει εξαιρετική αναπνοή και γρήγορη αφύγρανση.
ΒΆΡΟΣ : 640 γραμμάρια.
5.11 A.T.A.C.
Η μπότα που φορούσε το κορυφαίο προσωπικό δημόσιας ασφάλειας στον κόσμο, το 5.11® A.T.A.C., μόλις προωθήθηκε. Είναι ελαφρύτερο και πιο άνετο, αλλά διατηρεί τη φήμη του για ανθεκτικότητα και αντοχή. Μια νέα γλώσσα ροής αέρα και ένα πλήρες μήκος διπλού μήκους Ortholite® πέδιλο λειτουργεί για να διατηρεί τα πόδια σας δροσερά, στεγνά και άνετα όλη την ημέρα, κάθε μέρα. Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό, η ζώνη εύκαμπτης πτέρνας του Αχιλλέα, δίνει σε ένα κρίσιμο μέρος του ποδιού σας μεγαλύτερο εύρος κίνησης χωρίς συμβιβασμούς στην υποστήριξη.
ΒΆΡΟΣ : 600 γραμμάρια.
Lowa Zephyr
Κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα nubuck σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υλικό τύπου CORDURA. Διαθέτει μεμβράνη GORE-TEX 3 στρώσεων που το καθιστά 100% αδιάβροχο και 100% διαπνέον ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο, σε όλα τα κλίματα. Διαθέτει μη μεταλλικά αξεσουάρ (Δεν χτυπάει στην πύλη ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων). Η σόλα του είναι κατασκευασμένη από rubber pu με σκελετό τύπου MONOWRAP ειδικά σχεδιασμένη για να προσδίδει απόλυτη άνεση, απορρόφηση κραδασμών και σταθερότητας στο πόδι ενώ ταυτόχρονα είναι αντιολισθιτική με εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα εδάφη.
ΒΆΡΟΣ : 560 γραμμάρια.
Salomon XA Forces Mid GTXx
Όλα τα νέα μοντέλα του The Salomon XA Forces Mid είναι μια ελαφριά μπότα για όλες τις συνθήκες, σχεδιασμένη για γρήγορη κίνηση στις πιο κρίσιμες καταστάσεις. Βασισμένη στο εμβληματικό XA PRO 3D της Salomon , αυτή η μπότα προσανατολισμένη στις ειδικές λειτουργίες είναι πιο ανθεκτική από κάθε άποψη από τον προκάτοχό της και έχει πιο βελτιωμένη εξωτερική σόλα.
ΒΆΡΟΣ : 480 γραμμάρια.
                                          
Danner Tachyon GTX
Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ανθεκτικό, αδιάβροχο, πλήρες δέρμα και επάνω μέρος από νάιλον 500 denier για εξοικονόμηση βάρους με το πρόσθετο πλεονέκτημα του εξαιρετικά γρήγορου χρόνου στεγνώματος. Τα κορδόνια ταχύτητας και ένα σύστημα άνεσης 3 επιπέδων συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια άνετη εφαρμογή.
ΒΆΡΟΣ : 700 γραμμάρια.
Under Armour Valsetz Tactical Boot
Ελαφρύ, ανθεκτικό συνθετικό δέρμα και ύφασμα στο πάνω μέρος, σύστημα UA ClutchFit για στήριξη γύρω από τον αστράγαλο.
Μεμβράνη PU για ανθεκτικότητα στην τριβή
Ortholite πάτος με τεχνολογία Anti-odor για να αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων και οσμών
Ultralight Micro G® EVA ενδιάμεση σόλα για άνεση, εξωτερική σόλα υψηλής πρόσφυσης από καουτσούκ.
ΒΆΡΟΣ : 390 γραμμάρια.
Haix Black Eagle Tactical 2.0 Gtx
Τα άρβυλα του Γερμανικού οίκου HAIX, Black Eagle Tactical 20 High είναι ειδικά για καθημερινή χρήση απο αστυνομικούς και στρατιωτικούς. Διαθέτουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ως ένα από τα κορυφαία στο είδος τους. Η HAIX κατασκεύασε τις αρβύλες Black Eagle Tactical 20 High, δερμάτινα εξωτερικά και αδιάβροχα ενω παράλληλα με την εσωτερική επένδυση μεμβράνης CORE-TEX το πόδι διατηρείται στεγνό και παράλληλα ο εξαερισμός ειναι εξαιρετικός καθώς ο αέρας διαχέεται με ιδανικό τρόπο που δημιουργούν συνθήκες εξάλιψης της υγρασίας.
ΒΆΡΟΣ : 570 γραμμάρια.
LALO SHADOW AMPHIBIAN
Το απόλυτο άρβυλο Ειδικών Επιχειρήσεων. Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τους Navy SEALS για χειριστές που επιχειρούν σε ξηρά, αέρα και θάλασσα, επιτρέποντας στο νερό να κυλάει μέσα τους και να στεγνώνει στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Ένα άρβυλο για αυτούς που εργάζονται σκληρά και σιωπηλά.
ΒΆΡΟΣ : 450 γραμμάρια.
Belleville 800 St Flight And Flight Deck
Με αδιάβροχη επένδυση gore-tex, πιστοποιημένα από το αμερικανικό ναυτικό για τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, σε θάλασσα στεριά και αέρα, διαθέτουν επένδυση 800ST είναι πλήρως αδιάβροχα με δύο στρώσεις αδιαβροχοποίησης, με εξωτερική σόλα καουτσούκ VIBRAM για άριστη αποδοτικότητα σε υγρές επιφάνειες.
ΒΆΡΟΣ : 400 γραμμάρια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια