5 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ

Η στιγμή που θα βρεθούμε σε μια δύσκολη κατάσταση κατά πάσα πιθανότητα θα είναι απρόβλεπτη, (είτε είναι σεισμός η κάτι ποιό απλό όπως διακοπή ρεύματος)  Σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα αφού ξεπεράσουμε το αρχικό σοκ θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε δυσκολία άμεσα με όσα αντικείμενα βρίσκονται επάνω μας, σωτήριο θα ήταν να έχουμε σε άμεση και εύκολη πρόσβαση κάποια Υλικά - Εργαλεία , σε κάποια θήκη στην ζώνη μας η οργανωμένα στο καθημερινό μας τσαντάκι που έχουμε πάντα μαζί μας.
Παρακάτω παραθέτουμε 5 απαραίτητα υλικά που πρέπει να έχουμε σε εύκολη και άμεση θέση ώστε να τα χρησιμοποιήσουμε όσο τον δυνατόν γρηγορότερα για να κάνουμε ευκολότερη την οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση.

ΜΙΚΡΌ ΚΊΤ ΠΡΏΤΟΝ ΒΟΗΘΕΙΏΝ.

Ένα μικρό Κιτ Πρώτον Βοηθειών είναι απαραίτητο υλικό ώστε να διαχειριστούμε μόνοι μας ελαφριά τραύματα και μικρό τραυματισμούς με αποτελέσματα να είμαστε σε θέση να αντεπεξέλθουμε στις νέες  συνθήκες που επικρατούν ώσπου να βρεθούμε σε κάποιο νοσοκομείο η κέντρο υγείας.

ΦΑΚΌΣ.

Φως! απαραίτητο για οποιαδήποτε δυσκολία σε κατάσταση που επικρατεί πλήρη σκοτάδι ή μειωμένη ορατότητα. Η διαβίωση μας γίνεται ευκολότερη καθώς το φως παρέχει ορατότητα ώστε να βρούμε κάποια σωστή έξοδος, να κάνουμε σηματοδοσία, να μαγειρέψουμε και γενικά να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε από τις δεκάδες σωτήριες λειτουργίες που μας παρέχει ένας φακός.

ΑΝΑΠΤΉΡΑΣ.

Ένας αναπτήρας σε μακροπρόθεσμη επιβίωση θα είναι ένα υλικό ανεκτίμητης αξίας, με την κατάλληλη και σωστή χρήση θα μας παρέχει ζεστασιά, ορατότητα, ασφάλεια και βασικές λειτουργίες για την συνολική διαβίωση μας για αρκετές ώρες.

ΣΦΥΡΊΧΤΡΑ.

Σε κάποια σοβαρή κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ίσως εγκλωβιστούμε ή ίσως επικρατήσει χάος και χαθούμε από την ομάδα μας, η σφυρίχτρα θα βοηθήσει στον εντοπισμό μας, η στην επανένωση με την οικογένειά μας - ομάδα μας.

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΊΟ.

απαραίτητη υλικό στην απλή καθημερινότητας μας! Πόσο μάλλον σε κάποια δύσκολη στιγμή, ένα πολυεργαλείο μας παρέχει πληθώρα επιλογών που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, ένα πολυεργαλείο είναι χρήσιμο σε οποιαδήποτε κατάσταση ανάγκης δύσκολη η εύκολη. Στα περισσότερα  το μέγεθος είναι μικρό με αποτέλεσμα να είναι εφικτό να το έχουμε πάντα μαζί μας.


TacOpsHellas




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια