Διαφορες χρησεις για το αλουμινοχαρτο

ΔΙΆΦΟΡΕΣ ΧΡΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΌΧΑΡΤΟ

1Καθαρίζει τα σκεύη απο χυτοσίδηρο
Χρησιμοποίησε ένα κομμάτι από φύλλο αλουμινόχαρτο και κάντο σαν μπάλα για να καθαρίσεις τα σκεύη από χυτοσίδηρο.

2 Ακονίζει το ψαλίδι
Αν το ψαλίδι σου δυσκολεύεται και δε κόβει καλά, μπορείς να το ακονίσεις με αλουμινόχαρτο. Πάρε ένα κομμάτι φύλλο αλουμινόχαρτο και δίπλωσέ το στο μισό τουλάχιστον 3 φορές. Χρησιμοποίησε το ψαλίδι για να το κόψεις αρκετές φορές το φύλλο αλουμινόχαρτο και το ψαλίδι σου θα γίνει σαν καινούριο!

3 Χωνί 
Μπορείς να φτιάξεις ένα απλό χωνί απο αλουμινόχαρτο τυλίγοντάς το σε κωνικό σχήμα και διπλώνοντας την άκρη στο πιο πλατύ σημέιο για να είναι πιο σταθερό.

4 Χρησιμοποίησέ το στο Camping
Το αλουμινόχαρτο είναι πολύ χρήσιμο στο κάμπινγκ. Τύλιξε τις κονσέρβες σε αλουμινόχαρτο και ρίξε τις στη φωτιά για να τις ζεστάνεις! Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το αλουμινόχαρτο ως αντανακλαστικό υλικό σε περίπτωση που χαθείς.

5 Χρησιμοποίησέ το σε σπορείο
Εάν έχεις βάλει σπόρους σε εσωτερικούς χώρους, θα ξέρεις πως χρειάζονται φως για να μεγαλώσουν. Ένας τρόπος για να ενισχύσεις το φυσικό φως είναι να ντύσεις ένα κουτί παπουτσιών με αλουμινόχαρτο! Στη συνέχεια μπορείς να τποποθετήσεις τα σπορόφυτά σου στο κουτί. Το φύλλο θα αντανακλά το φως και τη θερμότητα στα φυτά και θα τα βοηθήσει να μεγαλώσουν.

6 Μετακινούμε βαριά έπιπλα
Τύλιξε τα πόδια των επίπλων με μερικά φύλα αλουμινόχαρτου για να γίνει πιο εύκολη η μετακίνησή τους. Αποφεύγουμε, όμως, τη μετακίνηση σε επιφάνειες που μπορούν να γρατζουνιστούν από το αλουμινόχαρτο, όπως ξύλο.

7 Μπαταρίες 
 Αν έχετε ξεμείνει από μπαταρίες και το μόνο μέγεθος μπαταριών που έχετε είναι αρκετά μικρό και δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, τότε προσαρμόστε τις μικρότερες μπαταρίες που έχετε και εκμεταλλευτείτε τις φτιάχνοντας 2 μικρά μπαλάκια από αλουμινόχαρτο, τα οποία θα βάλετε στο κενό που μένει. Κλείστε το καπάκι, πατήστε το κουμπί που θέλετε και δείτε τη συσκευή σας να λειτουργεί κανονικά.
Αν ξεμείνετε από το σωστό μέγεθος μπαταριών, καλύψτε με αλουμινόχαρτο το ενδιάμεσο κενό.



ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια